Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
0 articole in cosul tau Ai un produs in cos.
Total pentru produse (cu TVA)
Total pentru livrare (cu TVA) Urmeaza a se stabili
Total (fara TVA)
TVA 0,00 lei
Total (cu TVA)

Cumpărați pentru 450,00 lei

și beneficiați de TRANSPORT GRATUIT.

Excelent! Aveți TRANSPORT GRATUIT.

0,00 lei / 450,00 lei
Continua cumparaturie Mai departe în coș

Retragerea din contract

Informații despre produsele noastre actualizăm periodic, extindem categorii și filtre de căutare. Îmbunătățim calitatea imaginilor și cantitatea acestora, astfel încât clientul să aibă cât mai multe informații relevante și de calitate atunci când ia o decizie de achiziție. În ciuda eforturilor noastre, se poate întâmpla ca clientul să nu fie complet mulțumit de alegerea sa, după livrarea bunurilor.

Potrivit legii, cumpărătorul, care este consumator, are dreptul să se retragă din contract fără să ofere un motiv în termen de 14 zile, de la data primirii bunurilor. Condiția prealabilă, pentru o astfel de retragere din contract este completarea și trimiterea formularului de retragere din contract. Deci, cum să procedați?

 1. Descărcați  Formularul de retragere din contract .
 2. Completați toate detaliile, inclusiv numărul de cont, în care vor fi restituiți banii.
 3. Nu uitați să completați numărul comenzii, numărul documentului de achiziție și data comenzii mărfurilor.
 4. Trimiteți formularul prin e-mail la adresa: eshop-ro@globo-lighting.sk  După aceea, tipăriți formularul și atașați-l ca scrisoare de intenție, la bunurile returnate.
 5. Împachetați cu atenție mărfurile, împreună cu formularul, asigurați-le împotriva deteriorării, ținând cont de faptul că sunt bunuri fragile.
 6. În termen de 14 zile de la livrarea notificării de retragere din contract, trimiteți bunurile la adresa noastră:
  GLOBO EASTERN EUROPE, s. r. o
  Priemyselný park Géňa 5498
  934 01 Levice
  Slovakia 

Costul returnării bunurilor, este suportat de către consumator. Vă rugăm, să nu trimiteți coletul cu plata ramburs! Marfa astfel trimisă, nu va fi preluată, va fi returnată.

Banii pentru bunurile returnate, vor fi trimiși înapoi cumpărătorului consumator, în termen de 14 zile de la livrarea notificării de retragere din contract. Dacă comanda a fost achitată cu cardul, banii vor fi trimiși înapoi în contul curent, la care este atașat cardul bancar. În cazul plății în numerar la livrare, plata va fi returnată în contul clientului, specificat în protocolul de retragere din contract. Vânzătorul, nu este obligat să returneze banii, înainte ca bunurile să i se livreze sau consumatorul nu dovedește, că au fost trimise.

Dreptul de a se retrage din contract în termen de 14 zile de la livrarea bunurilor, nu apare pentru clientul, care a cumpărat bunurile prin magazinul online, ca antreprenor (a introdus codul unic de înregistrare fiscală în comandă).

Condițiile complete pentru retragerea din contract, sunt specificate în  Condițiile comerciale .