Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
0 articole in cosul tau Ai un produs in cos.
Total pentru produse (cu TVA)
Total pentru livrare (cu TVA) Urmeaza a se stabili
Total (fara TVA)
TVA 0,00 lei
Total (cu TVA)

Cumpărați pentru 450,00 lei

și beneficiați de TRANSPORT GRATUIT.

Excelent! Aveți TRANSPORT GRATUIT.

0,00 lei / 450,00 lei
Continua cumparaturie Mai departe în coș

Ce este Black Friday și  de unde a venit acest concept?

A venit, ca de altfel :-), din America. Termenul Black Friday a ajuns să fie corelat cu o altă sărbătoare - Ziua Recunoștinței, care este sarbatorit în a patra joi din noiembrie si este urmată imediat de ziua de vineri, special Black Friday, care este considerată în mod tradițional ca fiind începutul activității sporite de cumpărături pentru sărbătorile de Crăciun.

Există diverse teorii cu privire la motivul pentru care a apărut denumirea de Black Friday. Una dintre ele este legată de orașul american Philadelphia, unde se spune că numele ar fi fost folosit de poliție în anii 1960. În această zi, masele dornice de cumpărături creau un mare asalt asupra magazinelor, ceea ce ducea la blocaje în trafic, așa că poliția era în alertă și a marcat din timp pe calendarul lor cu negru această zi aglomerată.

O altă teorie susține că conceptul de Black Friday are rădăcini și mai vechi, în vechile cărți de comerț. În acestea, pierderile din timpul anului erau scrise cu cifre roșii. Astazi, a fi în cifre roșii înseamnă a fi pe pierdere. Culoarea neagră, la rândul ei, însemna debutul unui sold pozitiv și, prin urmare, a profiturilor, iar Ziua Recunoștinței era adesea prima zi de profituri semnificative pentru mulți comercianți și perspectiva unei creșteri a vânzărilor înainte de sfârșitul anului.  

Treptat, Black Friday a luat amploare în întreaga lume și a devenit un eveniment global de cumpărături anticipat de milioane de oameni și a devenit începutul oficial al sezonului de cumpărături de dinaintea Crăciunului.    

Când este Black Friday?

Anul acesta, Black Friday la nivel mondial va avea loc vineri, 24 noiembrie 2023,dar în multe țări, va fi devansat cu o săptămână sau două, de exemplu, în România începe pe 10 noiembrie, iar în Ungaria pe 17 noiembrie 2023. Mulți comercianți cu amănuntul nu își concentrează ofertele cu reduceri într-o singură zi. Aceștia își motivează clienții să facă achiziții la preț redus deja cu câteva zile înainte de data oficială, astfel, Black Friday devine adesea Black Week sau chiar Black Month. Atunci veți găsi reduceri semnificative (30-60%) la produse selectate, pachete speciale, cadouri la prima achiziție, pachete premium pentru clienții fideli sau transport gratuit în magazinele de profil fizice/traditionale cat și în cele online. Ingeniozitatea nu are limite și există o mulțime de metode pentru a convinge vizitatorul de beneficiile achiziției (și, astfel, pentru a-l transforma într-un client cumpărător).  

Black Friday la Globo Lighting

Bineînțeles, ne pregătim pentru Black Friday încă din vară. Ne asigurăm că avem suficientă marfă în depozit, astfel încât voi, vizitatorii noștri, să aveți de unde alege atunci când vom lansa evenimentul. Și când va fi asta? Ei bine, cu siguranță cândva în jurul datei de 10 noiembrie și știm sigur că nu va fi doar o singură zi.... dar nu vom dezvălui încă data exactă a lansării. Ceea ce putem dezvălui, însă, este că vă puteți aștepta la o reducere de preț cu adevărat extraordinară la corpurile noastre de iluminat și la disponibilitatea lor imediată în momentul evenimentului.  

Ce merită să cumperi de Black Friday?

Nu vom fi departe de adevăr dacă vom spune că totul, sau pentru a fi mai precis, tot ceea ce veți găsi în magazinul nostru. Pentru că de Black Friday nu vom selecta doar câteva grupe de produse ci pregătim o reducere radicală de preț la întreaga gamă de corpuri de iluminat. Fie că alegeți o veiozaminusculă, o lampă decorativă, un candelabru luxos pentru living sau o plafoniera LED avand funcții inteligente, prețul lor vă va surprinde cu adevărat ,si in plus, vom adăuga un mic cadou la fiecare achiziție.      

Până atunci...

Până când începe adevărata frenezie a cumpărăturilor de Black Friday, va invitam sa aruncați o privire la noutățile din sortimentul nostru. Folosiți timpul și liniștea serilor de toamnă pentru a le răsfoi. Laasati-te inspirat de sutele de produse pe care le-am adăugat de curând în gamă, poate că printre ele veți găsi prosusul pec are vi-l doriti, iar de Black Friday veți ști deja exact ce să cumpărați. 

    

Corpuri de iluminat noi

Nu poți aștepta?

Ultimele modele de corpuri de iluminat din oferta noastră le găsiți deja acum la prețuri extrem de avantajoase. În secțiunea de lichidari de stoc,  vă oferim lămpi cu o reducere de până la 75%. Așadar, dacă nu vreti sa  așteptati promotia de Black Friday, va invitam sa va faceți selecția chiar astăzi. Ceea ce va mai putem asigura este faptul ca  produsele de la reduceri chiar nu vor fi mai ieftine!

Licharde de stock

Așadar, urmăriți cu regularitate globo-lighting.ro, pentru a nu rata cea mai mare oportunitate de cumpărături a anului.